Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Vennecup er et lavterskeltilbud til elever i Oslo, med diverse aktiviteter i Vallhall. Målet med arrangementet er å skape en aktivitetsdag for skoler i Oslo øst. Vi har hatt besøk av rundt 300 – 500 elever pr. vennecup. Vi ser at tilbudet er godt mottatt og elever og lærere er veldig fornøyde. Vennecup blir drevet hovedsakelig med dugnadsinnsats fra Jobbsjansen og finansieres gjennom Oslo Idrettskrets’ storbymidler

Arrangementet blir gjennomført fire ganger i året.   To av arrangementene blir gjennomført i Vallhall Arena og to ute på Vallefeltet.

Alle vennecupene blir arrangert i tidspunktet 11:00 – 15:00 på en hverdag.  Deltagerne på Vennecup er elever i alderen 10-13 år, fra 5., 6. og 7. klasse fra forskjellige skoler i Oslo øst.

Lagene har komme fra skoler som; Tøyen, Vålerenga, Kampen, Hasle, Bryn, Gamlebyen, Lakkegata, Vahl, Høyenhall, Sinsen, Tveita, Refstad, Skjønnhaug, Linderud, Østensjø og Hallagerbakken.  I turnering spiller hvert trinn mot hverandre. 5 klasse er en pulje, 6 klasse en pulje og 7. klasse en pulje.

Alle lag/klasser har spilt minimum tre kamper hver. Cupen er lagt opp slik at guttene i klassen spiller første omgang av hver kamp, og at jentene spiller andre omgang. I tillegg har vi hatt pauseaktiviteter og alternative aktiviteter for lagene når de ikke spiller kamper. Dette har blant annet vært bordtennis, innebandy, A-ball 1, badminton og boccia. Dette gjør at de elevene som ikke er så intressert i fotball også kommer i aktivitet. 

Vennecup

 

Vennecup2

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 104 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.