Vårt hovedmål er å få ut så mange deltagere fra Jobbsjansen ut i arbeid, og det er ingen hemmelighet at vi har klart det med mange. Flere av våre deltagere gir også oss en tilbakemelding, og her er en samling av slike meldinger:

Jente 19år

Hei :-)
Håper alle dere på vallhall har det bra.
Med Allahs hjelp og deres hjelp har jeg fått faststilling på barnehage som jeg hadde vært vikar hos siden januar. nå kan jeg våkne opp om morgnen å ikke tenke på fast jobb lenger. Det er verdens beste jobb med godt arbeidsmiljø.
Jeg er takknemlig for hva dere har gjort for meg, alt jeg lærte har jeg brukt med god holdning og masse tålmodighet. jeg takker også alle som hadde noe med jobbsjangsen å gjøre. Det dere gjør er helt fantastisk, Jeg har også sagt opp rimi idag, og jeg har andre tanker om studie nemlig jeg vil bli førskolelærer og ser nærmere på det.
Forsett med hva dere gjør for dere har en stor del av jobbsjangsen min ;) Tusen takk <3

Gutt 19år

Til søstrene brun & blid og Mr Lee. Jeg vil bare takke alle for det dere har gjort for meg det siste året, jeg har kommet utrolig langt siden jeg startet med dere. Jeg står opp tidlig og legger meg tidlig, har en fast jobb, og har penger til snus. Tviler på at dette hadde gått så bra så fort, om jeg ikke hadde fått sjansen til å vise meg frem i jobbsjansen:) tusen tusen takk!<3 kos dere i england neste helg! PEACE

Gutt 20år

Forresten tussen  takk for det gode erfaringen jeg har fått hos dere ...uten deres hjelp så hadde jeg ikke søkt ingeniør utdanning nå..

TUSSEN TAKK

Gutt 25år

Jeg savner gjengen og lederne stort. 
Og jeg må bare si tusen takk for de beste lovord på attesten min fra Vålerenga! Virkelig tusen takk! Kunne ikke fått en bedre attest!

Lars Eirik Eggen, Kristin Ditlefsen, Marte Vik Edvardsen, Maren Vik Edvardsen

Jente 21år

Må takk jobbsjansen og spessielt Marte for en utrolig opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, og at jeg nå står med en jobb jeg aldri trodde jeg kunne få. takk for alle minner og morroheter vi har hatt. jobbsjansen ruuuler

Jente 20år

Jeg synes tiden i Jobbsjansen har vært helt fantastisk.  Vi har deltatt på mange kurs, som har vært lærerikt og morsomt, vi har blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg var så heldig at jeg kom meg ut i jobb, og trives kjempe godt i den nye jobben. Jeg har ansvaret for et barn med spesielle behov. Dette gjør at hverdagen blir veldig variabel. Jeg er med barna og spiller spill, bader i snøen, er på skiskole, spiller fotball og gjennomfører en masse andre aktiviteter!

Jente 19år

Min tid i Jobbsjansen har vært utrolig bra! Fått vært med på arrangementer, mange forskjellige kurs og møtt nye mennesker. Etter å ha vært med på fysisk aktivitet har jeg blitt mer motivert til å jobbe med barn

Gutt 20år

Jeg var en av de heldige som fikk sjansen til å oppleve noe helt fantastisk. Jeg fikk nye venner, og jeg fikk masse jobb erfaringer, mange referanser, også fikk jeg hjelp til å søke på forskjellige jobber som jeg liker. Jobbsjansen er noe jeg anbefaler alle som sliter med å skaffe seg jobb. Jeg angrer ikke på å ha søkt

Jente 19år

Jobbsjansen har vært en fornøyelse å være med på.  Jeg hadde ingen erfaring når jeg begynte. Men ettersom vi har deltatt på flere kurs gjennom en hel måned står jeg igjen med en haug av erfaring som jeg kan ta med meg videre i den jobben jeg er i nå. Fysisk aktivitet på Bryn skole gjorde også at jeg fikk erfaring og litt mer peiling på hvordan det er å jobbe med barn. Gruppa vår var en kjempe bra gjeng, vi kom godt overens alle sammen og ble gode venner.  Men nå er tiden kommet til å hive seg ut i arbeidslivet. Jeg har blitt fast ansatt på Lambertseter skole som assistent lærer. Tror ikke jeg kunne bedt om en bedre jobb. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være med på denne lille “reisen” med de absolutt beste lederne og den beste gjengen.

Gutt 18år               

Min tid i Jobbsjansen har overgått alle mine forventinger. Å få sjansen til å få deg en fulltidsjobb i løpet av noen måneder er en ting man ikke kan ta forgitt. Når du jobber i Norges største idrettsforening og spiser lunsj med tippeligaspillere, landslagsspillere og framtidige «stjerner», så sier det seg selv at du har fått en liten gave. Du får sjansen til å jobbe med det du ønsker, du får mange nye erfaringer og en ganske så full CV etter hvert. Man trenger ikke å vite alt, men så lenge man er engasjert og har pågangsmot så vil det gi resultater, altså en jobb.

Jente 20år

Jobbtreningen hos Jobbsjansen har vært en utrolig opplevelse for meg. Vi har hatt masse kurs som vi virkelig har trengt og lært masse av:) Gjengen jeg har vært sammen med er en flott gjeng og alle er der av samme grunn, vi trenger hjelp ut i arbeidslivet. Og i løpet av de månedene vi har vært der så er stort sett alle ute i jobb. Kjipt at vi ikke skal fortsette en stund fremover, men sånn er det.

Gutt 20år

Jeg må si at dere gjør en knallbra jobb, den jobben dere gjør kunne ikke gjøres bedre. Dere satt ganske stor pris på oss, som om vi var vennene deres i flere år.
Tusen tusen takk for alt dere har gjort