Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har mange frivillige på laget, og setter stor pris på innsatsen de gjør for å gjøre Oslo til en bedre by å bo i for mennesker i ulike målgrupper. Vi ønsker allikevel alltid engasjerte frivillige som vil bidra til å utgjøre en forskjell.

Vi kan tilby et hyggelig miljø, en god erfaring og en meget givende jobb!

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn driver med mange ulike sosiale prosjekter og aktiviteter, og mulighetene for hva man kan bidra med som frivillig er mange! Mange av våre aktiviteter handler om å tilrettelegge og å være tilstede på aktiviteter der barn, ungdom og voksne deltar. Utover dette vil vi gjerne også høre fra deg om du kan bidra med enkle administrative oppgaver, kommunikasjon, media, holde kurs eller andre ting.

Hvis du ønsker å bidra på feltet i noen av våre prosjekter kan du eksempelvis bidra på Vennecup i Vallhall arena, som motivator for deltagere i arbeidstreningsprogrammet Jobbsjansen, du kan bidra på ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier, rundt fotballaget for flyktninger, gratis lavterskel aktivitetstilbud på skoler eller Gatelaget for personer med utfordringer knyttet til rus. Mulighetene er mange!

Ønsker du å bidra med å gjøre Oslo til en bedre by å bo i?

Vi er interesserte i å høre fra deg om du ønsker å bidra og på hvilken måte du ønsker å bidra! Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. der du presenterer deg selv kort, så tar vi kontakt med deg slik at vi sammen kan finne ut hvilket område du kan bidra på.

Du gå`kke aleine i Vålerenga!


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 80 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.