Gatelagsmagasinet 4-4-3

Gatelagsmagasinet 4-4-3 er lansert, og Vålerenga Samfunn er stolte av å kunne distribuere magasinet til Oslos borgere. Ved å kjøpe et magasin støtter man også Vålerengas Gatelag, da halvparten av kjøpesummen går tilbake til klubbens eget lag!

Årets viktigste magasin

I  Gatelagsmagasinet 4-4-3 kan du lese ekte suksesshistorier fra norsk fotball der fellesskap og mestring står i fokus. I den første utgave kan du blant annet lese om da Vålerenga tok turen til «Plankebyen» Fredrikstad for første kamp etter pandemien, og om betydningen Gatelagene har for spillere, klubber og lokalmiljøet. Videre kan du blant annen nyte en presentasjon av alle de 26 Gatelagene som finnes i Norge – fra Tromsø og Glimt i nord til Start i sør! 

Siden 2014

Vålerenga Samfunn har hatt gatelag siden 2014, og har treninger tre ganger i uka. Gatelaget deltar også i seriespill og turneringer sammen med andre Gatelag i Norge i regi av Fotballstiftelsen. Vålerenga Samfunn arrangerer også en årlig utenlandstur for spillerne mot dugnadsarbeid i klubben. Gatelaget skaper rutiner som holder spillere borte fra rus, og gir de muligheter for videre personlig utvikling i form av jobb og utdanning. Mange av spillerne er også frivillige i klubben. Tilbudet er for begge kjønn fra 20 år og oppover

Gatelaget til Vålerenga etter match på Vallefeltet!

Rett tilbake til gatelagene!

Gatelagsmagasinet er basert på den samme modellen som =Oslo, der halvparten av inntektene går rett tilbake til gatelagene. Magasinene selges landet rundt i lokalmiljøene og på moderklubbenes arenaer. Redaktører for magasinet er Morten Pedersen og Tom Stalsberg.

 

Vil du kjøpe magasinet og støtte Vålerengas Gatelag? 

Magasinet koster kr 125,-, og kan kjøpes i Vålerenga Sjappa eller på Vålerenga VertshusVed avtale kan det også hentes på Intility arena ved å ta kontakt med daglig leder i Vålerenga Samfunn, Jannicke Aas, på e-post: jannicke@vif.no eller tlf. 404 52 104.

Dersom din bedrift vil kjøpe magasiner vil en av våre gatelagsspillere stille med personlig levering der det er mulig sammen med en av oss i Vålerenga Samfunn.

 

Kaptein på Gatelaget, John Holter, er storfornøyd med eget magasin for gatelagene i Norge!

About Author

Gatelagsmagasinet 4-4-3
Rull til toppen