Gratis idrettsskole i uke 27

Vålerenga Samfunn arrangerer gratis idrettsskole for barn i uke 27 (3.-7.juli). Det blir en variert uke med mange ulike aktiviteter!

På idrettsskole med Vålerenga Samfunn får barna prøve seg på mange ulike idretter som blant annet innebandy, fotball, basketball, frisbeegolf, amerikansk fotball og mer! Det er også stort fokus på holdninger på idrettskolene, og barna lærer om temaer som Vålerenga mot Rasisme, Fair Play, inkludering og hvordan man kan være en god lagkamerat.

Ungdommer som har gjennomført programmet «Ung Leder Vålerenga» er instruktører for idrettsskolene. Idrettsskolen kommer til å finne sted i gymsalen på Intility arena og ute på Vallefeltet. Det er «Førstemann-til-mølla» prinsippet som gjelder ved påmelding.

Praktisk informasjon:

Målgruppe: Jenter og gutter fra 7 – 12 år

Dato: Mandag – fredag uke 27 (03/07-07/07)

Tidspunkt: fra kl. 09.00 – 15.00

Påmelding: Via dette skjemaet

Spørsmål: Ta kontakt med Jamil Dost på jamil.dost@vif.no eller tlf. 482 34 757.

About Author

Gratis idrettsskole i uke 27
Rull til toppen