Vi søker deltagere til Ung Leder Jenter!

Vålerenga Samfunn søker jenter bosatt i Bydel Gamle Oslo fra 15 – 19 år til å delta på Ung Leder Vålerenga! Programmet gir ungdommene verdifull kompetanse, personlig utvikling og erfaring. 

Vålerenga Samfunn har mange års erfaring med å utvikle ungdommer og hjelpe de på veien ut i arbeidslivet og til å bidra i sitt lokalmiljø. Ungdommer er en viktig ressurs i samfunnet, og i Stiftelsen har flere engasjerte Unge Ledere som bidrar som blant annet aktivitetsledere i våre prosjekter, både ansatte og frivillige. Vi ser den store verdien av å ha unge rollemodeller for barn i våre prosjekter, og at arbeid for ungdommen i idretten gir viktig erfaring inn i arbeidslivet. Vi ønsker å bidra med å hjelpe flere ungdommer til å utnytte sitt potensiale!

Denne høsten starter vi opp et nytt kull med Ung Leder Jenter, der målgruppen er jenter fra Bydel Gamle Oslo fra 15 – 19 år. Programmet varer frem til sommeren 2024. Prosjektet har bakgrunn i at Vålerenga Samfunn har inngått en partnerskapsavtale med Bydel Gamle Oslo over tre år. 

I løpet av programmet skal de unge jentene som deltar få være med på ulike kurs, overnattingssamling, studiebesøk, sosiale samlinger og utvikle og gjennomføre prosjekt sammen. De får blant annet kurs som barneidrettstrener, ungdomsleder, sosial kompetanse i lederrollen, og CV-/søknadskurs. Flere av samlingene tar blant annet for seg temaer som kommunikasjon, inkludering og hvordan være en god rollemodell. Programmet er gratis å delta på, men man må søke for å få plass. 

Fra samling på Intility arena!

Praktisk informasjon

Oppstart: Onsdag 01/11 kl. 17.00 på Intility Arena

Omfang: Programmet består av totalt 13 samlinger der en av samlingene inkluderer overnatting på hotell. De fleste samlingene som ikke inkluderer overnatting vil være på onsdager fra klokken 17 – 20.

Hvem kan delta? Jenter bosatt i Bydel Gamle Oslo fra 15 – 19 år.

Søknad: For å delta må man fylle ut en søknad om å få plass på programmet. Alle som sender inn søknad blir kontaktet. 

Søknadsskjema her: Søknadsskjema Ung Leder Vålerenga  

Spørsmål? For spørsmål om programmet ta kontakt med Julie Braathen, på e-post julie.braathen@vif.no eller tlf. 99341136.

About Author

Vi søker deltagere til Ung Leder Jenter!
Rull til toppen