Gatelaget på Football Works- turnering i Nederland!

Trener Maren Edvardsen oppsummerer en vellykket tur med Gatelaget til Nederland.

13.- 15. september deltok Gatelaget på en internasjonal fotballturnering i forbindelse med prosjektet «Football Works» som er et brobyggerprosjekt mellom fengsel og samfunn. Turneringen fant sted i fengselet PI Esserheem, som ligger i Veenhuizen, Nederland.

Football Works prosjektet

14 lag tok del av turneringen. Det var lag fra Tyskland, Norge, Serbia, England, Irland og Nederland. Første turnering ut av 3. Helt i starten av prosjektet så de aller fleste lagene stilte med ansatte. Noen lag fra Nederland stilte med innsatte fra sine respektive fengsler. Vi reiste med 8 spillere fra vårt Gatelag. 5 vs 5. turnering der vår nyansatte trener for Gatelaget fikk stå i mål hele turneringa. Det var mange gode lag i turneringa. Ble ikke så mange seiere på oss, men vi vant fiksekonkurransen og fikk med oss en fin pokal hjem til Norge. Olav fiska den største fiksen for dagen, så vi var strålende fornøyde!

Lagene som deltok:

Bayer 04 Leverkusen Germany, Valerenga Football Norway, Sremska Mitrovica (replaced by JVA Lingen) Serbia / Germany, Bohemian FC Ireland, London United (with Southampton) England, FC De Rebellen Netherlands,  PI Almelo Netherlands,  PI Alphen Netherlands,  PI Dordrecht Netherlands,  PI Esserheem Netherlands,  PI Krimpen Netherlands, PI Lelystad Netherlands,  PI Nieuwegein Netherlands, PI Norgerhaven Netherlands

En flott arrangert turnering som gikk knirkefritt. Vi ble innlosjert på den lokale amatør klubben VV Roden der vi lå i militær telt på feltsenger.  Vi spiste frokost og middag på klubbhuset og dusja og skifta i garderobene på klubbhuset. Vi vant til og med Quizen på kvelden. For en herlig opplevelse!

Se flere bilder fra turneringen i bildekarusellen under:

About Author

Gatelaget på Football Works- turnering i Nederland!
Rull til toppen