Ny daglig Leder i Vålerenga Samfunn

Jannicke Aas

Jannicke Aas er ansatt som ny daglig leder for Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn. Vi har stilt hun noen spørsmål på hennes første dag i den nye jobben på Intility arena.

Hva er forventningene dine til den nye stillingen og tiden fremover?

– Jeg går til jobben som daglig leder for VIF samfunn med en stor porsjon ydmykhet og respekt for den jobben stiftelsen gjør, det er så mange fantastiske prosjekter som jeg gleder meg til å lære mer om. Jeg har vokst opp med Vålerenga nært hjertet, og jeg har alltid likt Vålerenga som merkevare, som tradisjon og kultur og som en viktig bidragsyter og bærebjelke i samfunnet. Å skulle få lov til å være med å påvirke dette via de tiltakene VIF-samfunn har, og samtidig bidra til nye arenaer, ser jeg på som veldig inspirerende, spennende og meningsfylt.

Kan du fortelle litt om din bakgrunn?

– Jeg kommer fra en bakgrunn der jeg har hatt administrative lederroller i både privat sektor og i idrettsorganisasjoner. Nå kommer jeg fra stillingen som administrativ leder hos Karrierehuset, en bedrift som primært driver med outplacement og karriererådgivning. Jeg har også vært aktiv i flere idrettslag både som konsulent, via styreverv og som frivillig – så jeg er godt kjent med idrettsorganisasjoner fra ulike hold – noe jeg tror kan være en styrke inn i denne stillingen. I bunn har jeg en IT-utdanning, og jeg har i alle mine stillinger hatt et særlig fokus på systemutvikling og effektivisering.

Hvordan har ditt første møte med den nye jobben og Intility arena vært i dag?

– Jeg har bare positive opplevelser rundt mitt første møte med Vif og Intility i dag. For en som kun har vært på Intility via tribunen, så er det ekstra moro å kunne se stadion fra innsiden og også kalle dette for min arbeidsplass. Teamet i VIF-samfunn hadde jeg gleden av å tilbringe en dag med for en ukes tid siden, og det vitner om veldig stor kompetanse både faglig og menneskelig, så jeg ser frem til å bli en del av teamet. Ellers har jeg bare møtt positive og hyggelige mennesker på Intility, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med hele Vålerenga-familien.

Gir stafettpinnen videre

Avtroppende daglig leder Lars Eirik Eggen søker nye utfordringer etter 18 år i Vålerenga Samfunn. Han har tatt del i  rekrutteringsprosessen sammen med styreleder, og kan fortelle at de er utrolig glade for at Jannicke takket ja til jobben som daglig leder.

– Hun har bred erfaring fra både idretten og det private næringsliv, og vi er sikre på at hun kan være med å videreutvikle klubbens sosiale profil. Fokus på samfunnsansvar i idretten og blant bedrifter blir viktigere og viktigere, og Vålerenga Fotball ønsker fortsatt å være ledende i Norge på dette området. Hun kan glede seg til en meget spennende og ikke minst givende jobb, som det har vært en fryd for meg å lede, sier avtroppende daglig leder, Lars Eirik Eggen.

About Author

Ny daglig Leder i Vålerenga Samfunn
Rull til toppen