Vi søker deltagere til Jobbsjansen!

Inntak til Jobbsjansen Ungdom og Jobbsjansen Voksen

Jobbsjansen og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker kandidater til våre arbeidstreningsprogram. Jobbsjansen Ungdom søker kandidater mellom 17 og 25 år, og som står uten skoleplass eller jobb. Jobbsjansen Voksen søker kandidater med utfordringer tilknyttet rus som opplever god rusmestring og ønsker å ta et steg videre i aldersgruppen fra 18 år og oppover. Kandidatene vil få en unik sjanse til arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere.

Oppstart torsdag 17.februar 2022

Vi søker etter motiverte og positive kandidater, som ønsker å komme seg ut i jobb. Kandidatene får muligheten til å skaffe seg gode referanser, utarbeide en god CV, og arbeidserfaring i Vålerenga Fotball og hos en av våre samarbeidspartnere.

 

Hvem kan søke?

Jobbsjansen Ungdom: Gutter og jenter 17 – 25 år 

Jobbsjansen Voksen: Gutter og jenter 18 år og oppover

Kandidatene i begge program må være uten arbeid eller skoleplass og bosatt i Oslo.

 

Praktisk informasjon

Prosjektet er et samarbeid med NAV, hvor det opprettes praksisplasser for kandidatene som blir tatt inn. Det er en forutsetning at du er registrert arbeidsledig hos NAV for å delta.

NB! Prosjektet er et fulltidsprosjekt som går på dagtid.

Ved spørsmål vedrørende Jobbsjansen Ungdom, ta kontakt med Maren Vik Edvardsen på mobil: 93 60 73 99 eller e-post maren@vif.no.

Ved spørsmål vedrørende Jobbsjansen Voksen, ta kontakt med Svein Helge Liknes på  mobil: 922 07 128 eller e-post svein.liknes@vif.no.

Yttligere informasjon kan dere også finne her: www.vif-samfunn.no/Jobbsjansen/.

 

About Author

Vi søker deltagere til Jobbsjansen!
Rull til toppen